Onderhoudsbeurt

Of het nu gaat om een nieuwe auto of een ouder bakbeest: het is nu eenmaal een feit dat elke auto onderhoud nodig heeft. Daarmee verkleint u de kans dat er onverwachte reparaties aan uw auto nodig zijn. Ook scheelt dit u op de langere termijn qua kosten. Autobedrijf Woolderink controleert uw auto bij een beurt standaard op verschillende belangrijke punten. We beschikken over gekwalificeerde monteurs die aandachtig en gestructureerd uw auto nakijken. Dat zorgt direct voor een helder beeld van de staat waarin uw auto verkeert op technisch gebied.

fdxgwPFhpZgU4xMfmDDllbpTkN9ojnpkcB7EzuQs.jpg

Hoe vaak is auto-onderhoud nodig?
Een auto heeft in principe minimaal een keer in het jaar een onderhoudsbeurt nodig. Verschillende onderdelen in de auto moeten nu eenmaal met enige regelmaat gecheckt worden. De huidige moderne auto’s geven vaak zelf al aan (bijvoorbeeld via een melding op het instrumentenpaneel) dat onderhoud nodig is. Na het verloop van een aantal gereden kilometers bijvoorbeeld of als het al weer een jaar geleden is dat de auto een onderhoudsbeurt kreeg. Let dus goed op de meldingen die uw auto geeft en kies er op tijd voor om de auto voor een onderhoudsbeurt naar de garage te brengen. Heeft uw auto ook een APK nodig? Combineer deze werkzaamheden dan in onze garage.

Een onderhoudsbeurt voor uw voertuig bij Autobedrijf Woolderink laten doen? Neem dan contact met ons op of plan gelijk een werkplaatsafspraak in.