Storingsdiagnose

Auto’s die in de afgelopen jaren geproduceerd zijn, beschikken over zeer vooruitstrevende technologie. Als gevolg daarvan komt het regelmatig voor dat uw voertuig ineens een storing (op het dashboard) aangeeft. Heeft u dat in uw auto ook opgemerkt maar begrijpt u de melding niet goed? Laat onze monteurs dit dan oplossen voor u. Met onze geavanceerde diagnose-apparatuur stellen we razendsnel een diagnose. Daarnaast kunnen we de software desgewenst updaten, autosleutels inlezen, allerlei zaken instellen of programmeren of aanpassingen aan de auto uitvoeren.

Ben er snel bij
In uw auto zit allerhande elektronica die storingen kunnen registreren. Als er een lichtje in uw dashboard aan gaat, komt de storing meteen in het autogeheugen terecht. Is dat ook in uw auto op dit moment het geval? Breng dan snel een bezoek aan onze garage, want we raden niemand aan om lang door te blijven rijden in een door storing gedetecteerde auto. Maak heel eenvoudig online een afspraak of neem contact op met ons.

ENftgtqqkP8VquNmSS3OKdNnHcGSeFf26g0Ggpoc.jpg

Diagnose: zo gaan we te werk
De diagnose van uw auto voeren we uit met behulp van geavanceerde meetapparatuur. Dat geeft ons inzicht in de meetwaardes waarna we kunnen bepalen wat er precies mis is. Denk aan storingen in het motormanagement, de vergrendeling van de deuren, het instrumentenpaneel of noem het allemaal maar op. Daarna zoeken we naar mogelijke oplossingen en krijgt u van ons een advies over wat u nu het beste kunt doen.

Wilt u uw autostoring ook laten verhelpen door de experts van Autobedrijf Woolderink? Treed dan in contact met ons of maak online uw afspraak via onze website.